Om oss

Vi drivs av att utmana oss i allt vi gör. Vi kombinerar vår kunskap om betalkortsbranschen med IT-innovationer för att hjälpa företag att nå sin fulla potential.

CNS grundades 1987 i Norrköping som ett litet enmansbolag. Genom åren har vi växt och sedan 2014 är vi en del av DCC PLC på Irland, med fördelen att vara ett litet bolag i en stor koncern.

Vårt fokus har alltid varit att stötta obemannade drivmedelsanläggningar och biltvättar med effektiva, innovativa och säkra betallösningar. Vi har idag ett av de korthanteringssystem på marknaden som är oberoende av terminalleverantör, både nationellt och internationellt.

Oavsett plats erbjuder vi en gemenskap där vi tillsammans förverkligar våra drömmar och ambitioner.

För att kunna utmana traditionella tankesätt uppmuntrar vi alla att samarbeta och ägna tid åt omvärldsbevakning, nya innovationer, utbildning och förbättring av verksamheten. Detta kallar vi MILE – Motivate Innovate Learn and Explore.

Nyfikenhet kring innovationer och vår förståelse för komplexa affärsbehov gör det möjligt för oss att ta oss an nya utmaningar med ett öppet sinne för att leverera bästa möjliga lösningar till våra kunder, samarbetspartners och medarbetare.

Vårt team

Björn Dilton

CEO

Björn började som VD på CNS 1 september 2023. Björn har flera år bakom sig på ett större drivmedelsbolag som han idag delar tjänsten med rollen som VD på CNS. Med hjälp av CNS styrka ska de ligga i framkant i klimatomställningen och vara ett stöd när kunderna påbörjar sin omställningsresa. Till sin hjälp finns ett fantastiskt team på CNS som driver på utvecklingen för att möta kunders förväntningar.

Mikael Stenson

Mikael Stenson

Lösningsarkitekt

Mikael är den som varit på CNS längst och började 1997. Han jobbar som produktägare och vill vara med och förenkla kundens vardag med smarta lösningar. Det bästa med att jobba på CNS är att alla kollegor brinner för att hjälpa varandra för att hitta de bästa lösningarna.

Martin Vant

Martin Vänt

TAM

Martin har varit med oss länge och började redan 1998. Idag jobbar han som teknisk kundansvarig och han trivs med att vara med och driva våra produkter och tjänster framåt tillsammans med våra kunder och systemutvecklare. Att ha stort eget ansvar och möjligheten att påverka på både hög och låg nivå är något han uppskattar med sitt jobb. Hans superkraft är att han är ansvarstagande och lojal. Ett citat som beskriver Martin bra är ”Var sak har sin plats”.

Marten Svensson

Mårten Svensson

Systemutvecklare

Mårten började hos oss 2011 som Systemutvecklare. Han tycker det är roligt att jobba med vårt system Allkort och att förutspå försäljningen. Det bästa med att jobba på CNS är kollegorna samt att se att nya lösningar fungerar efter att ha jobbat på dem en längre tid. Mårtens superkraft är ”Att blänga på kod tills den skäms och gör det den ska”. Ett citat som beskriver honom som person är ”Tårta? Tårta!”

Robin Fredriksson

Robin Fredriksson

Systemutvecklare

Robin började på CNS som Systemutvecklare 2013. Han tycker att bredden av olika uppgifter är roligt och mer intressant än att sitta enbart med en specifik unik uppgift. Att hitta lösningar på nya unika problem är bland det roligaste han vet. Robins superkraft är att han är bra på att kolla på problem från olika perspektiv och vinklar.

Kaj Allehamn

Kaj Allehamn

Systemutvecklare

Kaj anställdes 2021 och jobbar hos oss som systemutvecklare. Han har jobbat med flertalet projekt, men än så länge har projektet ” Mina sidor” varit roligast. Det Kaj uppskattar mest med att jobba på CNS är att han utsätts för nya utmaningar, spännande arbetsuppgifter och teamwork. Han är en riktig problemlösare!

Daniel Bergstrom

Daniel Bergström

Systemutvecklare

Daniel arbetar hos oss som Systemutvecklare. Han börjare 2014 och har varit med och utvecklat Cardivation till den produkt det är idag, vilket han tycker både varit roligt och givande. Det bästa med sitt jobb tycker han är alla trevliga kollegor, och frihet under ansvar. Daniels superkraft ”Om hög kaffeintolerans är en superkraft har jag nog den. Tyvärr.”

Sven Glansberg

Sven Glansberg

Systemutvecklare

Sven började hos oss som Systemutvecklare våren 2020. Han tycker om att frilägga gamla system så att de kan fortsätta göra nytta i årtionden framöver. Det bästa med att jobba på CNS är utrymmet att bli bättre och bättre. Svens superkraft är att han är obotligt vetgirig. Ett citat som beskriver honom är ”Vad händer om vi förstår problemet i stället för att bara lösa det”.

Alexander Ahlstedt

Alexander Ahlstedt

Systemutvecklare

Alexander började på CNS 2014 och är anställd som Systemutvecklare. Han tycker att det bästa med sitt jobb är att ingen dag är sig lik, att det alltid finns något nytt och spännande att ta tag i. Får han välja vad som är roligast är det detektivarbete och problemlösning. Hans superkraft är att han är ihärdig.

Tommy Augustsson

Tommy Augustsson

IT ansvarig

Tommy började på CNS 2018 och är anställd som IT ansvarig. Det roligaste projektet han jobbat med än så länge är att migrera hela vår IT-miljö till Azure. Det bästa med att jobba på CNS enligt Tommy är att det alltid finns nya saker att lära. Hans superkraft är att han är lösningsorienterad, och han jobbar efter citatet: Allt går att lösa, det gäller bara att komma på hur.

Monica Leonardsson

Monica Leonardsson

Redovisningsansvarig

Monica började jobba på CNS 2005 och är anställd som redovisningsansvarig. Det bästa med att jobba hos CNS är blandningen av arbetsuppgifter, och boksluten såklart! Även om hon tycker om att planera så är hon en väldig tidsoptimist. Hon säger ofta ”Jag ska bara…”

Intresserad av att jobba hos oss?

Gå in på vår karriärssida och connecta med oss.

Scroll to top