Referenser

Referenser

Här är några exempel på framgångsrika företag som idag använder Allkort

Svensk Biogas i Linköping AB

Svensk Biogas producerar och distribuerar biogas som fordonsbränsle i Östergötland och närliggande områden. Vi äger och driver flera publika gasmackar i regionen och driver produktionsanläggningar i Linköping och Norrköping.

FordonsGas Sverige AB

Vi säljer fordonsgas som är svanenmärkt, världens första miljömärkta bilbränsle. Vi säljer också flytande fordonsgas samt driver och bygger gastankställen i stora delar av Sverige. 

Q-Star Försäljnings AB

Välkommen till Pump, Qstar och Bilisten. Idag har vi drygt 400 bensin- och dieselstationer runt om i Sverige. Våra stationer är öppna alla dagar, 24 timmar om dygnet. Vi finns främst på små orter och på landsbygden, där många större bolag lägger ner, men du kan också hitta oss i en del större städer och utmed riksvägar. Välkommen till oss – tillsammans kan vi hålla hela Sverige levande!

 

Oljeshejkerna Johnsson AB

 

Mitt i Smålands steniga och hårda lanskap ligger familjeföretaget Oljeshejkerna Johnsson AB. Sprunget ur ett traditionsfyllt företagande med rötter sedan 1922. Företaget har sedan dess utvecklats till ett komplett oljebolag som förser smålänningarna och deras företag, kommuner, åkerier, lantbruk med  bensin, diesel, eldningsolja och smörjmedel.

D&D Biltvättar AB

 

Obemannade biltvättar med betalkortautomat. Biltvätten öppen 24 tim / dygn. På byggnaden och på hemsidan visas aktuell kötid. Både egna företagskort och bankkort kan användas. Bankkortstransaktionerna går via BABS och företagskorten faktureras med Automatik via Allkort.

Svenska Oljebolaget AB

Svenska Oljebolaget ("SOAB") har levererat diesel, villaolja, bensin och smörjoljor till smålänningarna runt Anderstorp sedan mitten av 1960-talet. Idag täcker vi sydvästra Sverige och arbetar tillsammans med likasinnade partners i stora delar av Syd- och Mellansverige.

SOAB har också ett antal dieselverk med moderna kortsystem som förser åkerier och andra kunder med dagens dieselsorter. Verksamheten innefattar även en betydande tradingverksamhet där försäljningen inriktas mot större kunder och återförsäljare.