Om oss

Om oss

CNS, Card Network Solutions, tillhandahåller affärssystem för petroleum- och drivmedelsindustrin. Vi började som Trumph Data 1987 och har genom åren arbetat nära våra kunder för att bygga effektiva och användarvänliga system. CNS ingår sedan Juni 2014 i DCC.

DCC är en internationell koncern inom försäljning, marknadsföring, distribution och affärsstöd, organiserad i fem divisioner med intäkter på cirka £11 billioner pund och sysselsätter över 10.000 personer i 13 länder.
DCC: s målsättning är att bygga upp växande företag, med hållbar och positivt kassaflöde som konsekvent ger avkastning på sysselsatt kapital.
Koncernen har sitt huvudkontor i Dublin, Irland och anges under Support Services på London Börsen. www.dcc.ie

Vår personal har hög kunskap inom utveckling, säkerhet och drift. Vi bygger system som underlättar det administrativa arbetet för företag som säljer drivmedel. Nu erbjuder vi också en specialanpassad lösning för biltvättar.

Bland våra kunder återfinns bland andra Preem, Svenska Oljebolaget, Qstar, Bilisten,Pump, FordonsGas Sverige,  Dalvikskvarn, Svensk Biogas, Oljeshejkerna Johnsson med flera.

Vill du besöka oss hittar du oss på Spårgatan 9 i Norrköping. Välkommen!